Veelgestelde vragen over
Mout Bierfestival

Ik kan mijn tickets niet vinden, wat nu?

Log in op je bankrekening en zoek naar de betaling aan Eventix in je betalingsoverzicht. In de omschrijving van de betaling vind je een betalings-ID van 16 tekens, bestaande uit letters en cijfers. Bij PayPal vind je dit onder je factuurnummer. Vul het betalings-ID hieronder in om je tickets te downloaden. Vervolgens ga je naar deze pagina: https://eventix.nl/search.

Is een negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs verplicht om toegang te krijgen tot Mout Bierfestival 2021?

Het is niet verplicht om negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs te hebben op onze edities van Mout Bierfestival 2021, tenzij aangegeven! We werken met aangepaste edities die volledig zittend zijn. Hierdoor is het niet nodig jezelf te laten testen voor toegang. Alleen bij onze extra editie in Nijmegen (23-25 juli) is een negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs verplicht voor toegang.

Waar koop ik mijn tickets?

Laat zwarthandelaren links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en bovendien weet je niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Bovendien weet je niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor het ticket ongeldig is gemaakt. Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Toegang tot Mout Bierfestival 2021 kost €7,50 exclusief €1,50 servicekosten. De ticket is geldig voor het aangegeven tijdslot op een specifieke dag.

Zijn kinderen welkom en moeten kinderen in het bezit zijn van een ticket?

Uiteraard zijn kinderen ook welkom! Gezien de registratieplicht vanuit de Gemeenten, dienen ook kinderen in het bezit te zijn van een ticket, willen zij toegang krijgen tot Mout Bierfestival 2021. Er wordt geen apart tarief voor kinderen gehanteerd.

Is mijn ticket geldig voor de hele dag?

Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 shift, het is mogelijk om tickets voor meerdere tijdslots te kopen. Geen deurverkoop in verband met reserveringsplicht.

Waarom moet ik een ticket kopen?

Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 shift, het is mogelijk om tickets voor meerdere tijdslots te kopen. Het is verplicht een ticket aan te schaffen om toegang te krijgen tot het festival, vanwege de meldingsplicht van Mout Bierfestival.

Wat zijn de tijdslots voor Mout 2021?

Voor de meeste edities hanteren we de volgende tijdslots (tenzij anders aangegeven): Openingstijden donderdagen: 16:00-00:00 (1 tijdslot), vrijdagen: 13:00 - 00:00. Tijdslot 1: 13:00 - 19:00 - Tijdslot 2: 19:30 - 00:00. Openingstijden zaterdagen: 13:00 - 00:00. Tijdslot 1: 13:00 - 19:00 - Tijdslot 2: 19:30 - 00:00. Openingstijden zondagen: 13:00 - 23:00. Tijdslot 1: 13:00 - 18:00 - Tijdslot 2: 18:30 - 23:00. Let op, voor onze editie in Arnhem zijn andere openingstijden van toepassing. Meer informatie vind je in de eventpagina van Mout Bierfestival - Arnhem 2021. Let op, bij sommige edities kunnen de tijdsloten verschillen. Check daarom altijd de festival-pagina op onze website voor de juiste tijden.

Kan ik mijn ticket ruilen tegen een andere dag of tijdslot?

Tickets ruilen tegen een andere dag, tijdslot of event is helaas niet mogelijk. Mocht het festival niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum

Ik heb tickets gekocht via een ticketmarktplaats zoals Ticketswap of Marktplaats, kan ik deze refunden?

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. We kunnen deze tickets niet refunden, gezien de ticketgegevens op een andere naam staan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er al een refund is aangevraagd door de eerste (originele) ticketkoper.

Wat zijn de maatregelen rondom COVID-19 voor Mout Bierfestival?

Natuurlijk houden we de situatie rondom Corona nauwlettend in de gaten. Zodra we meer informatie hebben over de exacte maatregelen communiceren we dit op onze website en socials. Mocht het festival alsnog niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Wat als Mout Bierfestival - 2021 niet doorgaat?

Natuurlijk houden we de situatie rondom Corona nauwlettend in de gaten. Mocht het festival alsnog niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, óf is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum. Let op, heb je tickets aangeschaft via een ticketmarktplaats zoals Ticketswap of Marktplaats? Wij kunnen deze tickets niet refunden. Dit zal je moeten oplossen via de oorspronkelijke eigenaar van de tickets.

Waar kan ik mijn brouwerij/foodtruck/band aanmelden?

Brouwerijen en foodtrucks kunnen zich aanmelden via meedoen@moutbierfestival.nl. Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via stefanhoevenaars@hotmail.com.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan alleen via PIN

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie worden ook diverse alcoholvrije bieren geschonken.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Let op, dit geldt niet voor Spoorpark TIlburg. Hier zijn honden niet toegestaan!

Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons