Ontdek Mout: de gezelligste biertuin van Nederland!

Tijdens Mout Bierfestival geniet je het hele weekend van authentieke foodtrucks, de beste livemuziek en de lekkerste speciaalbieren van dit moment. Daarnaast maak je kennis met de meest smaakmakende nationale en internationale microbrouwerijen van nu, elk met een bijzonder verhaal en eigen specialiteit.

Duik dieper in de wondere wereld van speciaalbier en krijg de beste tips en tricks tijdens verschillende workshops en brouwdemonstraties, verzorgd door liefhebbers met verstand van zaken. Gewoon proosten, lachen en een spelletje spelen met je vrienden, familie of collega’s? Ook goed natuurlijk. Welkom op Mout Bierfestival!

Lees meer over:

Speciaalbier

Met meer dan 200 verschillende bieren op het menu en ruim 20 persoonlijk aanwezige brouwerijen, is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen.

Nieuw dit jaar is onze Blikbierenbar, waar een bijzondere selectie van bieren uit alle windstreken voor je is geselecteerd . Natuurlijk zijn ook de tap en fles ruim vertegenwoordigd. Van verfrissend blond en subtiele saisons tot bonkige stout, hoppige IPA en tripels op volle monnikensterkte; Mout heeft bier voor elke dorst.

Muziek

Livemuziek erbij? Op Mout Bierfestival hoor je de meest swingende boogie, ska, bluegrass en rockabilly.

Geniet van een kleurrijke line-up met zowel de betere binnenlandse bands als veel internationale acts. Overdag kun je daar relaxed bij proosten, ’s avonds gooien we het tempo omhoog en de dansvloer open. Bonus: van dansen krijg je dorst!

Workshops

Je hoeft je niet te vervelen! Tussen de bierbedrijven door is er namelijk van alles te beleven.

Tafelvoetballen en oldskool videokarten bijvoorbeeld, maar ook een speciaal programma voor de kids, waaronder een kinderkeuken. En tijdens onze populaire workshops en brouwdemonstraties ontdek je wat er tussen graan en glas gebeurt – interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks.

Eten

IPA’tjes vullen geen gaatjes. Verspreid over de biertuin vind je daarom verschillende originele foodtrucks.

Voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Met liefde bereiden ze daar de smakelijkste happen voor je: Mexicaanse burritos, maar ook Amerikaanse hamburgers, verse frieten en oer-Hollandse snacks. Om van te watertanden!

Voor meer informatie of andere vragen en suggesties, scroll naar beneden en neem contact met ons op
Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons
Werken op Mout.

Lijkt het je leuk om bij een van onze festivals te werken. Bekijk dan hieronder onze vacatures:

Openstaande vacatures:

Vacature - Sitecrew Mout Bierfestival
mail ons