ONTDEK MOUT: HET BRUISENDSTE FESTIVAL VAN NEDERLAND!


Proeven, ontdekken, beleven, je doet het allemaal op Mout Bierfestival. Dompel jezelf onder in de vele (speciaal)bieren, foodtrucks en geniet van de sfeer die je alleen maar hier vindt. Alle dingen die het leven zo mooi maken vind je op Mout!

Ga op ontdekkingsreis langs de vele brouwerijen uit binnen- en buitenland. Bij bier hoort natuurlijk goed eten, dit doe je bij de foodtrucks op het festivalterrein. Voor de bieren en eetgelegenheden op Mout Bierfestival geldt exact hetzelfde: de diversiteit is enorm, voor ieder wat wils dus.

Ook de actievelingen en sportievelingen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Zij leven zich uit op de pingpongtafel, arcadekast, flipperkast en sjoelbak. En ben je niet van de dansvloer te slaan? Dans dan de nacht tegemoet. Dat is het Mout Bierfestivalterrein: een spannende ontdekkingstocht langs bieren, culinaire verwennerijen, verborgen plekken en de mooiste verrassingen. 

Neem je vrienden, familie, geliefden mee en proef, speel en dans samen de dag door. Welkom op Mout Bierfestival!  

Bier

Met meer dan 200 verschillende (speciaal)bieren en brouwerijen uit binnen- en buitenland, is Mout Bierfestival gerust een ode aan bier te noemen.

Ook dit jaar is onze Blikbierenbar weer aanwezig, waar we een bijzondere selectie van bieren uit alle windstreken voor je hebben geselecteerd. Natuurlijk zijn ook de tap en fles ruim vertegenwoordigd. Voor het eerst aanwezig zijn de jongens van Beerded, die de lekkerste biercocktails bereiden en serveren. Echt iets voor de waaghalzen dus!

Kortom: van verfrissend blond en subtiele saisons tot bonkige stout, hoppige IPA en tripels op volle monnikensterkte; Mout heeft bier voor elke dorst.

Foodtrucks

IPA’tjes vullen geen gaatjes, aan lekker eten is dus ook gedacht!

Van de lekkere trek, lunch en diner tot de beste vega-maaltijden; met liefde bereiden de aanwezige foodtrucks de smakelijkste happen voor je. Op elk moment van de dag kun je jezelf en je vrienden trakteren op de beste hapjes en maaltijden. Het aanbod aan eten en foodtrucks is ruimer en gevarieerder dan voorheen. Om van te watertanden!

Muziek

Muziekje erbij? Op Mout Bierfestival geniet je van de meest swingende muziek van de laatste decennia. 

Geniet van de 70’s en 80’s hits gedraaid met het vinyl van de Platenbus. Gloednieuw is de Rewind-stage voor het nieuwere werk uit de jaren ’90 en ’00. Voor ieder wat wils dus! Overdag proost je met een biertje op relaxte hitjes, ’s avonds gooien we het tempo omhoog en de dansvloer open. Bonus: van dansen krijg je dorst!

Spelen

Je hoeft je niet te vervelen! Tussen de bierbedrijven door is er namelijk van alles te beleven.

Aan vermaak geen gebrek! Voor jong en oud is er de hele dag genoeg te doen op Mout. Tijdens onze populaire workshops ontdek je nieuwe smaakcombinaties van biersoorten met eten – interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. De sportievelingen leven zich uit op de sjoelbak, arcade gamekast, flipperkast en op de tafeltennistafel bij de gloednieuwe Oedipus-stage. En ja, ook van spelen krijg je dorst! Ontdek het festivalterrein en laat je meevoeren op een ontdekkingsreis vol culinaire, muzikale en speelse verrassingen. Beleef Mout Bierfestival!

Impressie

Partners