Mout Bierfestival kondigt met Dordrecht de vijfde editie van 2022 aan

Van 29 t/m 31 juli wordt het Wantijpark omgetoverd tot de gezelligste biertuin van de stad! De kaartverkoop voor de editie in Dordt start op maandag 23 mei om 10:00!

 

Impressie

Genieten als vanouds
Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Zit er niet het gewenste biertje bij? Probeer dan eens een uniek biertje uit blik uit de blikbierenbar op Mout! Extra genieten kan je dit jaar op de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. Alsof dat nog niet genoeg is, is er dit jaar een Untappd live-experience, waar bezoekers alle ins- en outs ontdekken van Untappd.

Bezoekers kunnen dit jaar rekenen op een speciaal (live)muziekprogramma waarbij alle genres aan bod komen: van vergeten hits tot boogie, jazz en wereldmuziek. Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen, van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival Dordrecht zijn vanaf maandag 23 mei om 10:00 uur verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl. Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Tickets zijn verkrijgbaar via de editie-pagina’s.

Sponsoren