Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 uur verkrijgbaar

Mout Bierfestival heeft haar eerste vier steden bekendgemaakt. Na de aftrap in Tilburg maakt de gezelligste biertuin haar debuut in Leeuwarden, om vervolgens geboortestad Nijmegen aan te doen. De laatste stad die bekend is gemaakt is het altijd gezellige Zwolle. De kaartverkoop gaat op vrijdag 15 april van start.

Met diverse brouwerijen, muziek én vermaak voor jong en oud is er op de festivals genoeg te beleven voor iedereen. Voor wie de diepte in wil duiken zijn er workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Ook is er een speciaal ingerichte huiskamer door Mikkeller & Lagunitas, en kan je een kijkje nemen in de wondere wereld van Untappd in de speciale live-experience.

En dit is pas het begin! Houd de site en de socials in de gaten want binnenkort zullen er nog veel meer steden aangekondigd worden. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Impressie

Genieten als vanouds
Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Zit er niet het gewenste biertje bij? Probeer dan eens een uniek biertje uit blik uit de blikbierenbar op Mout! Extra genieten kan je dit jaar op de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. Alsof dat nog niet genoeg is, is er dit jaar een Untappd live-experience, waar bezoekers alle ins- en outs ontdekken van Untappd.

Bezoekers kunnen dit jaar rekenen op een speciaal (live)muziekprogramma waarbij alle genres aan bod komen: van vergeten hits tot boogie, jazz en wereldmuziek. Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen, van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets
Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl. Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 uur verkrijgbaar via de editie-pagina’s.

Sponsoren