Heb je vragen? Bekijk dan eerst onze FAQ. Grote kans dat je hier antwoord krijgt op je vraag. Mocht het antwoord niet tussen de FAQ staan, neem dan contact met ons op.

Ik heb al tickets gekocht, maar nu gaan we toch niet. Wat moet ik doen?

We nemen geen gekochte tickets terug. Je kunt iemand anders blij maken met je ticket. Tip: Ticketswap is een betrouwbare website waar je je ticket te koop kan aanbieden.

Ik kan mijn tickets niet vinden. Wat nu?

Log in op je bankrekening en zoek naar de betaling aan Eventix in je betalings-overzicht. In de omschrijving van de betaling vind je een betalings-ID van 16 tekens, bestaande uit letters en cijfers. Bij PayPal vind je dit onder je factuurnummer. Vul het betalings-ID hieronder in om je tickets te downloaden. Vervolgens ga je naar deze pagina: https://eventix.nl/search.

Waar koop ik mijn tickets?

Deze koop je via onze site: www.moutbierfestival.nl via onze ticketprovider Eventix. Laat zwarthandelaren links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en bovendien weet je niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Bovendien weet je niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor het ticket ongeldig is gemaakt. Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Kan ik ook tickets aan de deur kopen?

Ja, dat kan. Als er tickets over zijn worden deze aan de deur verkocht. Maar, als je zeker wilt weten dat je binnenkomt, kan je beter vooraf online een kaartje aanschaffen. Tickets aan de deur kosten €12,50 en kunnen enkel met PIN worden betaald.

Wat is het verschil tussen Early Beer en Regular Tickets?

Early Beer tickets zijn goedkopere tickets die in kleine oplage worden verkocht voor elke editie. Ze zijn wat goedkoper dan de reguliere tickets, maar bieden verder precies hetzelfde. Dit is dus een soort beloning voor de snelle beslissers!

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Toegang tot Mout Bierfestival 2022 kost €9,50 inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten. Er zijn een beperkt aantal Early Beer verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten. De ticket is de hele dag geldig op de datum die vermeld staat op de ticket.

Zijn kinderen welkom en moeten kinderen in het bezit zijn van een ticket?

Uiteraard zijn kinderen ook welkom! Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang tot Mout Bierfestival. Kinderen vanaf 12 jaar dienen in het bezit te zijn van een ticket. 

Kan ik mijn ticket ruilen tegen een andere dag?

Tickets ruilen tegen een andere dag of event is helaas niet mogelijk. Mocht het festival niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Wat als er slecht weer is voorspeld?

In principe gaat elke geplande editie van Mout door, ook bij voorspelde regen. Er zijn beschutte plekken op het terrein, zoals tentdoeken en gemeubileerde containers, en op de meeste festivalterreinen staan bomen. Bij regen is het toegestaan om een paraplu mee te brengen, Mout paraplu’s zijn ook te koop bij de merchandise stand op het terrein.

Ik heb tickets gekocht via een ticketmarktplaats zoals Marktplaats, kan ik deze refunden?

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats zoals Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. We kunnen deze tickets niet refunden, gezien de ticketgegevens op een andere naam staan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er al een refund is aangevraagd door de eerste (originele) ticketkoper.

Wat als Mout Bierfestival - 2022 niet doorgaat?

Mocht het festival niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, óf is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Let op, heb je tickets aangeschaft via een ticketmarktplaats zoals Ticketswap of Marktplaats? Wij kunnen deze tickets niet refunden. Dit zal je moeten oplossen via de oorspronkelijke eigenaar van de tickets.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Let op, dit geldt niet voor Spoorpark TIlburg. Hier zijn honden niet toegestaan!

Zijn er toiletten aanwezig op Mout Bierfestival?

Er zijn toiletten aanwezig voor mannen en vrouwen. Deze zijn gratis toegankelijk op het terrein.

Is Mout Bierfestival toegankelijk voor mindervaliden?

Op Mout Bierfestival zorgen we ervoor dat er in elke stad een mindervalide toilet aanwezig is. Let wel op dat de rest van het festival op gras plaatsvindt en er geen vlonders of andere verharde ondervloer ligt.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie worden ook diverse alcoholvrije bieren geschonken.

Zijn er glutenvrije opties beschikbaar?

We doen ons best een aantal bieren glutenvrij aan te bieden. Echter kunnen we dit niet 100% garanderen. Gelukkig hebben we genoeg alternatieven zoals fris en wijn. 

Mag ik mijn eigen glas meenemen?

Het meenemen van een eigen glas is niet toegestaan.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via PIN of via online bankieren, download hiervoor de app van uw bank. De meeste pinautomaten ondersteunen ook contactloos betalen. Betalen via creditcard is helaas niet mogelijk, houd hier dus rekening mee!

Kan ik mijn fiets veilig stallen?

Om vervoer te fiets, lopend of met het OV te stimuleren, hebben we een ruim opgezette fietsenstalling voor bezoekers vlak naast de ingang. We verzoeken zo veel mogelijk mensen daar gebruik van te maken!

Kan ik mijn glazen nog inleveren als het festival is afgelopen?

Ja, dat kan. De merchandise stand (witte container met Untappd-logo erop) blijft open totdat de laatste bezoeker het terrein heeft verlaten. Hier kan je je glazen nog inleveren om je borg retour te ontvangen.

Waar kan ik mijn brouwerij, foodtruck of band aanmelden?

Brouwerijen kunnen zich aanmelden via [email protected]
Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via [email protected]. Foodtrucks kunnen zich aanmelden via [email protected]

Sponsoren