De gezelligste biertuin van Enschede keert vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus terug naar het Volkspark

Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het Volkspark in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf 9 juni 10:00 uur verkrijgbaar.

Dit jaar keren we in volle glorie terug naar het Volkspark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden als nooit tevoren.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. De complete brouwerslijst maken we later bekend!

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk van de leukste live-acts!. Daarnaast draait de Platenbus het gehele weekend een iconisch muziekprogramma waarbij het verleden en heden samensmelten op de klanken van vinyl. Ook het complete muzikale programma maken we later bekend.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor de workshops zijn later verkrijgbaar.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Om van te watertanden!

Openingstijden
Vrijdag 5 augustus: 16:00 – 23:59
Zaterdag 6 augustus: 13:00 – 23:59

Impressie

Tickets

Early beer:
* €7,50
Reguliere ticket:
* €9,50
* Excl. €1,50 servicekosten. Incl. €2,00 borg.

Tickets verkrijgbaar

Sponsoren