De gezelligste biertuin van Nijmegen keert van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni terug naar het Julianapark

Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het Julianapark in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Dit jaar keren we in volle glorie terug naar het Julianapark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden als nooit tevoren.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Al benieuwd naar de aanwezige brouwerijen en de bierlijst? Nog even geduld, we maken het later bekend! Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. De complete brouwerslijst maken we snel bekend!

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met Schuum Nijmegen wordt op zondag zelfs het podium gevuld met lokale helden! We maken snel het muzikale programma bekend.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor de workshops zijn later verkrijgbaar.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplanken. Om van te watertanden!

Openingstijden
Donderdag 23 juni 16:00 – 23:59
Vrijdag 24 juni: 16:00 – 23:59
Zaterdag 25 juni: 13:00 – 23:59
Zondag 26 juni: 13:00 – 21:00

Impressie

Tickets

Early beer:
* €7,50
Reguliere ticket:
* €9,50
* Excl. €1,50 servicekosten. Incl. €2,00 borg.

Tickets verkrijgbaar

Sponsoren